Juniorit

Syyskausi 2023 tiistaisin 5.9.- 12.12. 2023 klo 17-18

Huom! Etukäteisilmoittautumista ei tarvita.

Lajiin voi tulla tutustumaan maksutta 1-2 krt ennen 3.10. 2023, tämän jälkeen syksyn ryhmään ei oteta enää uusia, ellei ole aiempaa kokemusta lajista.

Treenaamme aina tiistaisin klo 17.00  - 18.00, pois lukien koulujen loma-ajat ja tiistaille osuvat arkipyhät.

Kenelle?     

Juniorinyrkkeily on tarkoitettu 8 - 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Täytettyään 16 vuotta, siirrytään kuntonyrkkeilyn puolelle. Kesken kauden ei tarvitse siirtyä, sovitaan yhdessä mikä sopii parhaiten junnulle itselleen.

Mitä?

Junnunyrkkeilyssä opitaan nyrkkeilytekniikkaa, kohennetaan lihaskuntoa, opetellaan ryhmä- ja parityöskentelyä ja nautitaan liikunnan ilosta - pääpaino on monipuolisessa liikunnassa. Harjoitukset sisältävät paljon erilaisia liikuntaleikkejä ja monenlaisia tekniikkaharjoitteita. Kun tekniikka on hallussa, keskitytään harjoituksissa jo hieman vakavammin varsinaiseen lajiharjoitteluun.

Juniorinyrkkeilyssä on kyse puhtaasti kuntonyrkkeilystä, joka ei ole kontaktilaji. Jos kuitenkin nyrkkeilykärpänen pääsee oikein puraisemaan, on seurassa mahdollisuus harrastaa kilpanyrkkeilyä ja saada siihen asiantuntevaa valmennusta. 

Junioreiden valmennuksesta ja ohjauksesta seurassa vastaavat TUL:n, SNL:n sekä HLU:n kouluttamat ohjaajat ja valmentajat. Ohjaajina ovat pääasiassa kilpanyrkkeilyjaoston jäsenet, joten ohjaus on asiantuntevaa ja lajityypillistä.

Mitä mukaan harjoituksiin?

Omia välineitä ei tarvitse olla, rento sisäliikuntavarustus, vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja juomapullo riittävät. Seuralta saa muut välineet lainaan treenien ajaksi.

 

HUOM! Seura ei vakuuta harrastajia, joten vanhempien on huolehdittava, että  juniorinyrkkeilijällä on nyrkkeilyharrastuksen kattava vakuutus.