Juniorit

Nyrkkeilykoulun alkeisryhmässä opitaan nyrkkeilytekniikkaa, kohennetaan lihaskuntoa, opetellaan ryhmä- ja parityöskentelyä ja nautitaan liikunnan ilosta. Alkeisryhmän pääpaino on monipuolisessa liikunnassa. Harjoitukset sisältävät paljon erilaisia liikuntaleikkejä ja monenlaisia tekniikkaharjoitteita. Alkeisryhmä on suunnattu etupäässä 8-11 vuotiaille harrastajille.

Nyrkkeilykoulun jatkoryhmän harjoituksissa keskitytään jo hieman vakavammin varsinaiseen lajiharjoitteluun. Tämä kurssi on suunnattu 12-15 vuotiaille sekä myös niille nuoremmille alkeiskurssin käyneille lapsille, jotka ovat kiinnostuneet harrastamaan lajia jo hieman vakavammin.

Juniorinyrkkeilyssä on kyse puhtaasti kuntonyrkkeilystä, joka ei ole kontaktilaji. Jos kuitenkin nyrkkeilykärpänen pääsee oikein puraisemaan, on seurassa mahdollisuus harrastaa kilpanyrkkeilyä ja saada siihen asiantuntevaa valmennusta.

Junioreiden valmennuksesta ja ohjauksesta seurassa vastaavat TUL:n, SNL:n sekä HLU:n kouluttamat ohjaajat ja valmentajat.