Juniorit

Kevätkausi 2023 (17.1. - 16.5.)

tiistaisin klo 17.00  - 18.00    

Juniorinyrkkeily on tarkoitettu 8 - 15 vuotiaille lapsille ja nuorille.

Junnunyrkkeilyssä opitaan nyrkkeilytekniikkaa, kohennetaan lihaskuntoa, opetellaan ryhmä- ja parityöskentelyä ja nautitaan liikunnan ilosta - pääpaino on monipuolisessa liikunnassa. Harjoitukset sisältävät paljon erilaisia liikuntaleikkejä ja monenlaisia tekniikkaharjoitteita. Kun tekniikka on hallussa, keskitytään harjoituksissa jo hieman vakavammin varsinaiseen lajiharjoitteluun.

Juniorinyrkkeilyssä on kyse puhtaasti kuntonyrkkeilystä, joka ei ole kontaktilaji. Jos kuitenkin nyrkkeilykärpänen pääsee oikein puraisemaan, on seurassa mahdollisuus harrastaa kilpanyrkkeilyä ja saada siihen asiantuntevaa valmennusta.

Junioreiden valmennuksesta ja ohjauksesta seurassa vastaavat TUL:n, SNL:n sekä HLU:n kouluttamat ohjaajat ja valmentajat. Ohjaajina ovat pääasiassa kilpanyrkkeilyjaoston jäsenet, joten ohjaus on asiantuntevaa ja lajityypillistä. 

Lajiin voi tulla tutustumaan maksutta 1-2 krt ennen 14.2. 2023, tämän jälkeen kevään ryhmään ei oteta enää uusia, ellei ole aiempaa kokemusta lajista.

Etukäteisilmoittautumista ei tarvita.

 

Omia välineitä ei tarvitse olla, rento sisäliikuntavarustus, vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja juomapullo riittävät. Seuralta saa muut välineet lainaan treenien ajaksi.

Koulujen loma-aikoina ei ole treenejä.

 

HUOM! Seura ei vakuuta harrastajia, joten vanhempien on huolehdittava, että  juniorinyrkkeilijällä on nyrkkeilyharrastuksen kattava vakuutus.