Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily sopii kaikille, junnusta mummoon ja vaariin. Kuntonyrkkeily ei ole kontaktilaji ja se mahdollistaa nyrkkeilyharrastuksen ilman kilpailullisia tavoitteita.

Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto - se kuormittaa vartaloa monipuolisesti. Laji sopii erittäin hyvin mm. paljon tietokonetta käyttäville, jotka kärsivät niska-/hartiaseudun jäykkyydestä ja kiputiloista. Nyrkkeily auttaa unohtamaan stressin ja arkipäivän kiireet sekä on oiva apu aggressioiden purkamiseen.

Kuntonyrkkeily vaatii  tietyn tasoisen perustekniikan hallintaa, joten edellytämme alkeiskurssin käymistä ennen harrastuksen aloittamista. Alkavat kurssimme löydät omalta välilehdeltään. Alkuun päästyä tekniikan hiomisessa riittää haastetta ja näin harrastus pysyy mielenkiintoisena vuodesta toiseen.

Kuntonyrkkeilytunti koostuu yleensä alkulämmittelystä, nyrkkeilyharjoitteista joko pistehanskoihin tai säkeillä ja lopuksi lihaskunto-osuudesta ja venyttelystä. Kukin ohjaaja pitää oman näköisensä treenit.

Omia nyrkkeilyvälineitä et välttämättä tarvitse, salilta löytyy nyrkkeily- ja pistehanskoja. Riittää, kun sinulla on sisäurheilujalkineet (pohjat väriä päästämättömät) ja liikuntavaatteet.

Ohjaajat ja valmentajamme ovat SNL:n, SLU:n ja TUL:n kouluttamia.